{"title":"Ustawienia","cards":{"email":{"title":"Zmień adres e-mail","subheader":"Nowy adres e-mail trzeba będzie potwierdzić.","label":"Adres e-mail"},"password":{"title":"Zmień hasło","subheader":"Wypełnij tylko, jeśli chcesz zmienić swoje obecne hasło.","label":"Nowe hasło","validationFailLength":"Hasło musi mieć co najmniej 6 znaków."},"username":{"title":"Nazwa użytkownika","label":"Nazwa użytkownika"},"upgradeCompany":{"title":"Przejście na konto firmowe","subheader":"Pracujesz teraz z koleżankami albo otwierasz agencję lub lokal? Zarządzaj wszystkim z tego konta.","bullet0":"Twórz ogłoszenia kolejnych eskort i zarządzaj nimi","bullet1":"Dodaj profil agencji lub lokalu","bullet2":"Twoje obecne ogłoszenie, weryfikacja, podbicia i wiadomości pozostaną bez zmian","button":"Przejdź na konto firmowe…","learnMore":"Dowiedz się więcej w FAQ","dialog":{"title":"Przejść na konto firmowe?","body":"Twoje ogłoszenie, zdjęcia, weryfikacja i wiadomości pozostaną dokładnie takie, jakie są — zyskasz jedynie możliwość tworzenia kolejnych ogłoszeń i zarządzania nimi. Zmiana działa w jedną stronę: aby wrócić do konta niezależnego, musisz się z nami skontaktować.","nameLabel":"Nazwa Twojej firmy","nameHint":"Będzie widoczna jako nazwa Twojego konta — możesz też zostawić obecną nazwę.","cancel":"Anuluj","confirm":"Zmień typ konta"}},"city":{"title":"Domyślne miasto","cityLabel":"Miasto"},"deleteAccount":{"title":"Usuń konto","subheader":"Trwale usuń swoje konto i wszystkie swoje ogłoszenia.","button":"Usuń konto","dialog":{"title":"Usunąć swoje konto?","body":"Spowoduje to trwałe usunięcie Twojego konta i wszystkich Twoich ogłoszeń i nie można tego cofnąć. Wyślemy Ci e-mailem link potwierdzający — Twoje konto zostanie usunięte dopiero po jego kliknięciu.","cancel":"Anuluj","confirm":"Usuń konto"},"requested":"Wysłaliśmy Ci e-mailem link potwierdzający. Twoje konto zostanie usunięte po potwierdzeniu.","warning":{"title":"Tej operacji nie można cofnąć","body":"Usunięcie konta usuwa je wraz ze wszystkimi Twoimi ogłoszeniami, zdjęciami i wiadomościami. Gdy potwierdzisz to e-mailem, Twoje ogłoszenia znikną z sieci, a wylogowanie nastąpi natychmiast; nie będzie można się ponownie zalogować ani niczego odzyskać. Wszystkie dane zostaną trwale usunięte po 60 dniach. Czy na pewno chcesz usunąć to konto?"}},"notifications":{"title":"Powiadomienia e-mail","subheader":"Wybierz, które opcjonalne e-maile chcesz otrzymywać.","marketing":"Aktualności, oferty i promocje","saveFailed":"Nie udało się zapisać Twoich preferencji. Spróbuj ponownie.","messages":"E-mail o nowej wiadomości (gdy masz nieprzeczytane wiadomości)","sound":"Odtwórz dźwięk, gdy nadejdzie nowa wiadomość","soundHint":"Dotyczy tylko tej przeglądarki.","push":"Powiadomienia push na tym urządzeniu","pushHint":"Otrzymuj powiadomienia o nowych wiadomościach, nawet gdy witryna jest zamknięta.","pushUnsupported":"Nieobsługiwane przez tę przeglądarkę (na iPhonie najpierw dodaj aplikację do ekranu głównego).","pushUnavailable":"Powiadomienia push są obecnie niedostępne.","pushDenied":"Powiadomienia dla tej witryny są zablokowane w ustawieniach Twojej przeglądarki.","lifecycle":"Pomoc w dokończeniu i ulepszeniu Twoich ogłoszeń","digest":"Cotygodniowe podsumowanie skuteczności Twoich ogłoszeń"},"activity":{"title":"Status aktywności","subheader":"Czy inni widzą Twoją aktywność","enabled":"Pokazuj mój status aktywności","note":"Gdy ta opcja jest włączona, osoby, z którymi rozmawiasz, widzą, kiedy jesteś online i czy ich wiadomości zostały przeczytane, a Twoje ogłoszenia pokazują czas ostatniej aktywności. Jeśli ją wyłączysz, Ty również nie będziesz widzieć statusu aktywności innych osób.","saveFailed":"Nie udało się zapisać — spróbuj ponownie."},"messaging":{"title":"Wiadomości","subheader":"Czy klienci mogą kontaktować się z Tobą przez witrynę","enabled":"Pozwól klientom wysyłać wiadomości do moich ogłoszeń","saveFailed":"Nie udało się zapisać — spróbuj ponownie."},"blocked":{"title":"Zablokowani użytkownicy","subheader":"Użytkownicy, którzy nie mogą pisać do Twoich ogłoszeń","empty":"Nie masz zablokowanych użytkowników.","unblock":"Odblokuj","unblocked":"Odblokowano użytkownika {{name}}.","failed":"Nie udało się odblokować — spróbuj ponownie.","since":"Zablokowano od {{date}}"},"name":{"fromListing":"Twój pseudonim to nazwa Twojego ogłoszenia. Aby go zmienić, edytuj ogłoszenie.","toListing":"Przejdź do mojego ogłoszenia"},"language":{"title":"Język","subheader":"Język tej strony i naszych e-maili do Ciebie.","label":"Język interfejsu","hint":"Zapisany na Twoim koncie: obowiązuje na każdym urządzeniu po zalogowaniu się oraz w e-mailach, które do Ciebie wysyłamy."},"discreet":{"title":"Tryb dyskretny","subheader":"Rozmywaj zdjęcia w ogłoszeniach, dopóki nie najedziesz na nie kursorem lub ich nie dotkniesz.","enabled":"Rozmywaj zdjęcia","note":"Zapisany na Twoim koncie, więc działa na każdym urządzeniu, na którym się zalogujesz. Zdjęcia nadal się wczytują — ta opcja tylko ukrywa je przed osobami patrzącymi na Twój ekran."}},"save":"Zapisz","saved":"Ustawienia zostały zapisane.","tabs":{"ariaLabel":"Sekcje ustawień","account":"Konto","signin":"Metody logowania","notifications":"Powiadomienia","privacy":"Prywatność","language":"Język","delete":"Usuń konto"},"intro":"Twoje konto, logowanie, powiadomienia, prywatność i język."}